Beautiful white tent in starry night

skab dine minder med cozi!

Over 10 års erfaring i eventbranchen

Teamet bag Cozievent har tidligere drevet og solgt succesfulde virksomheder indenfor eventbranchen. Disse var indenfor lys, lyd, musik, DJ Booking, sceneopsætning, festudstyr mm. Derfor har vi konkret erfaring fra ‘gulvet’ og ved præcis, hvad der skal til, for at et event foregår problemfrit og bliver en succes. Vi sidder ikke blot bag en computerskærm og bestiller services hos folk, som vi aldrig har mødt. VI er med på lokationen igennem hele processen, og vi har set alle vores samarbejdspartnere i aktion, så vi ved, at de leverer services af den højeste professionelle standard, hver eneste gang.

Food is served inside white tent
Beautiful set table inside white tent with firetable / Ildbordet

Ingen tomme løfter - Hos os får du professionel service og konkrete resultater

Motivationen for at starte Cozievent tager udgangspunkt i ønsket om at levere bedre service end nogen andre på markedet og dermed skabe unikke events og oplevelser, som er helt uforlignelige.

I vores tid i eventbranchen har vi desværre set mange mislykkede events, hvor planlægningen har haltet og arrangørerne er blevet stressede som følge heraf. Det går imod alt, hvad vi mener, at et succesfuld event bør indebære. Under et godt event skal værterne have tid og overskud til at tage hånd om deres gæster og sørge for, at de får en enestående oplevelse.

Det får de ikke, hvis der ikke er styr på det praktiske. Derfor står vi for det, så I kan skabe en mindeværdig begivenhed for jeres venner og familie.

Med vores erfaring og store netværk indenfor eventplanlægning sørger vi for, at dine ønsker bliver opfyldt.

Mere om Cozievent

Danske kvalitets-
produkter

Faste og troværdige
samarbejdspartnere

Aftaler og tids-
planer overholdes altid

Ildbordet

Et partnerskab der sørger for hyggen

Vi fokuserer på langvarige og troværdige samarbejder med pålidelige partnere. Et Ildbord skaber en helt speciel stemning til et event - derfor er vi glade for at have Ildbordet som trofast partner.

Skal vi hjælpe med dit næste event?

Vi vil gerne hjælpe dig med at udforske, hvordan du kan skabe et enestående arrangement. Book et møde, eller send os en mail - så finder vi i fællesskab ud af, hvordan vi får dit drømmeevent gjort til virkelighed!

KONTAKT OS HER

Planlæg et møde med os, når det passer i din kalender.

Beskriv din forespørgsel så grundigt som muligt for os, og vi vender tilbage inden for 2 timer!

Din besked er sendt! Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Oops! Noget gik galt, beskeden blev ikke sendt.
Prøv igen.
Din besked er sendt! Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Oops! Noget gik galt, beskeden blev ikke sendt.
Prøv igen.